Hapkido Workshops

De zijn kort  lessen of trainingen, Waar bij de beleving, enthousiastme en het eventueel vrijblijvend op doen van  kennis en ervaren van een Hapkido/taekwon-do onderdeel voor op staan.

En welke stijl iemand dan ook kiest. Er is altijd wel een reden om met een martial art te starten. Zo heeft het pedagogische waarden ondersteunt het de ontwikkeling van verschillende ontwikkel aspecten, En alle belangstellende van jong tot oud voelen zich uit gedaagd om deel te nemen en hier in kennis te maken.

Dit anthousiastme is ook mijn passie om het over te dragen en begeleiden van de activiteiten.

 En als men de activiteit leuk vond is het geslaagd.

Met mijn kennis van de Hapkido en taekwondo en mijn pedagogisch achtergrond geeft ik al geregeld Hapkido-Taekwondo workshops en activiteiten op het kinderdag verblijf (KDV) en op de buiten schoolse opvang (BSO) en Breede school.

Heeft u als ouder, pedagogisch medewerker, leerkracht, sportclubtrainer belangstelling ?

Workshops kunnen in overleg plaats vinden en ook is een gymzaal niet altijd noodzakelijk.

Enkele voorbeeld van Hapkido als een belevenis;

-Als met echte bokshandschoenen te sparren !

-En ook jij kan een plankje breken !

-Ook als je verlegen bent en niet stoer denkt te zijn kan jij , je bevrijden van iemand die je ongewenst vastpakt !

-En wie wil sparren speelt een spel met technieken, een soort van tikkertje

-Een vliegende trap dat doen ze niet alleen in films , wij natuurlijk ook

Wilt jij eens Hapkido Beleven ? op :

De BSO

Het kinderdag verblijf

Een verjaardagspartijtje

Of Team uitje van je sportclub

(in overleg word het zoveel mogelijk aangepast op de doelgroep)

Workshops

Hosin Hapkido Team biedt de mogelijkheid tot workshops, dit zijn dan trainingen om u kennis te laten maken met verschillende facetten van zelfverdediging. Nooit iets aan zelfverdediging gedaan? Geeft niet, wij houden hiermee rekening en zorgen ervoor dat alle deelnemers kunnen meedoen. Onze workshops draaien om uitdaging, plezier, originaliteit, creativiteit en grenzen verleggen.

De workshop zal worden gegeven door 1 of 2 leraren met een ruime ervaring in lesgeven en het verzorgen van groepsactiviteiten. De workshop kan verzorgd worden op onze locatie of op een door u zelf gekozen locatie. De tijdsduur is 45min tot 1 uur.. De benodigde materialen kunnen door ons worden meegenomen naar locatie en zijn soms tegen meer prijs.

Daarnaast kunnen er ook workshops met verschillende aandachtspunten geleverd worden. Hierbij kunnen verschillende thema's als hoofdrol spelen tijdens zo'n workshop. De workshops kunnen uit 1 training bestaan, of uit meerdere.  Deze workshops zijn uitermate geschikt voor op scholen en particulieren, feestjes,kindercentra, buurthuis, senioren club, voorgezet onderwijs, bedrijf of als uit je voor een andere vereniging. etc. Vraag naar de verschillende mogelijkheden en combinaties. De inhoud van de workshops wordt in overleg samengesteld. Van uit de vereniging geven we een workshop als het binnen onze mogelijkheden ligt. De kosten voor de workshops zijn tegen kostprijs of kosteloos omdat we een non-profit vereniging zijn en dit een vorm is om ons kunnen promoten.
Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden en stuur een mailtje naar tmartijn@xs4all.nl

Deel deze pagina