Onze Vaste Tijden en locaties

Vaste les Tijd      Hapkido

Compensatie


-Een enkele keer hebben per jaar hebben we geen zaal (de les vervalt of we trainen elders) -op officiële feestdagen hebben we ook geen les

-Inhaal mogelijkheid bij gemiste trainingen - Extra gratis trainen (zonder kosten) in schoolvakanties en op feestdagen op vrijdag -p.s. Ieder lid is per inschrijving door lopend lid, en contributie is maandelijks dus ook voor alle 12 maanden per jaar. Vandaar volop compensatie mogelijkheid!


Deur gaat open om 13:40 Zaterdag middag 13:45-15:15# (incl. op en afbouw, fysieke les eindigt 15h) Voor: alle leeftijden*   Let op: op onze club flyer staat 14:00-15:00# Het kan zijn dat er andere zaal gebruikers voor ons of na ons zijn.

Deur open om 18:45 Les Groep 1 Vrijdag avond 19:00-20:00 voor: ·-Kinderen 3+ t/m 12 jaar

Les Groep 2 Vrijdag avond 20:00-21:15 voor: ·jeugd 12+ en volwassenen

#-Let op: officiële tijden 14:00-15:00 #-Er kunnen andere zaal gebruikers zijn er voor of na #is dat niet het geval hebben we 15min voor op en afbouw 13:45 de tijd waarop je omgekleed klaar staat. 15:15 de tijd waarop je kan vertrekken. *-alle leeftijden: we trainen in één groep, het belang van de groep gaat boven het individu. *-Heeft iemand geen concentratie om mee te trainen maar stoort de deelnemer de groep niet dan traint de groep gewoon door.   Trainingstijd zomer/ school - vakantie 13:45-15:15 -Let op tijdens de zomerschoolvakantie dien je er uiterlijk 5 minuten voor aanvang te zijn. *het kan zijn dat we exact met aanvangstijd spontaan een uit training doen. B.v. het strand *En het kan zijn dat de training bij geen opkomst op het moment van aanvang vervalt.

-Let op tijdens de zomer schoolvakantie zijn de tijden aangepast op vrijdag avond 19:00-20:30 -Let op tijdens de zomerschoolvakantie dien je er uiterlijk 5 minuten voor aanvang te zijn. -het kan zijn dat we exact met aanvangstijd spontaan een uit training doen. B.v. het strand -En het kan zijn dat de training bij geen opkomst op het moment van aanvang vervalt.

Les locatie Sportzaal Zijlkwartier Van der Marckstraat 19 2352 RA  Leiderdorp

locatie  gedurende zomer is dit meestal buiten de zaal en dit kan ook spontaan een uit locatie zijn. Of soms toch in de zaal. In ieder geval verzamelen bij de deur van de zaal!

p.s. Eventueel is er een verlengde groep. De focus groep op zaterdag waar en welke trainingstijd word alleen mondeling mee gedeeld. In de Focus groep selecteert de Leraar deelnemers met meer focus en volwassenen dat kan per x verschillen dit voor extra hosinsul training.

Let op !                                                                                                                                 

 - I.V.M. ziekte/overmacht van de leraar kan onverwachts een les vervallen. Graag begrip hier voor indien zoon situatie zich voor doet.                               

-Ook kan het gebeuren dat een aantal lessen afgelast worden i.v.m. met vakantie van de leraar

Deel deze pagina