Hapkido materialen

De materialen dien je aan te schaffen om deel te kunnen nemen. bestellingen via de club.

Extra materialen zijn niet noodzakelijk deze bied de club maar kunnen ook met reductie besteld worden als bijvoorbeeld kussens en wapens, echter dat laatste gaat alleen via wolwassen.

 - Hapkido Pak = Dobok , In tegen stelling tot judo/karate/taekwon-do is er geen verplichte standaard, kan het zijn dat iedere dojang (club) zijn eigen tenu heeft. Net zoals dat bij bal Team sporten gebeurd in nederland, is dat in zuid korea ook bij de HKD pakken. Echter is er vaak wel overeenkomstige kenmerken waar je een Hapkido dobok aan herkend: Het pak bij 3/4 van de kup beoefnaars geheel zwart en anders geheel wit. -linker mouw koreaanse vlag, linkers borst hapkido badge of stijl badge, rechterborst de clubbadge, rechter mouw eventueele hapkido organisatie badge.

-Hapkido band = tie , Deze verdien door dat je voorderd in de kennis en beheersing van basistechnieken. na het afleggen van een examen een volgende kupgraad.

- Hapkido Club T-shirt : Dit shirt, ontvang 1x kostenloos na inschrijving. Je mag het onder het pakken dragen. Voor dames en meisjes is het verplicht om dit onder hun pak te dragen

-Hapkido Handbeschermer: model jiu jitsu zwart word gedragen tijdens het sparren, demostraties en het oefen van scenario's, trainen van handtechnieken.  

-Hapkido scheenbeschermers : zwart karate kousmodel scheenwreef beschermer. Deze word gedragen tijdens het sparren,demostraties,scenario's en trainen van beentechnieken

Deel deze pagina